Lezingen voor organisaties.

Rouw ik goed? Is het normaal dat bij iedere nieuw verlies de voorgaande keihard naar boven komen? Het is al twee jaar geleden, maar ik geraak er niet over. Ik moet doorgaan met mijn leven, maar ik kan het niet. Ben ik dan abnormaal?

We vinden het heel belangrijk om rouw en verlies uit de taboesfeer te halen, er zijn immers nog zoveel misverstanden en onduidelijkheden. 'Je moet je leven herpakken' en doorgaan alsof er niets aan de hand is volgens onze maatschappij. Maar is dit wel zo? Is rouw niet de keerzijde van graag zien?

Rouw de keerzijde van graag zien

Want hoe liever je iemand ziet, hoe groter de pijn en het gemis als die persoon niet meer nabij is, fysiek of emotioneel. 

Komende lezingen

Er konden geen lezingen gevonden worden, kom later eens terug of neem contact met ons op

Met onze lezingen spitsen we ons telkens toe op rouw is en wat het werkelijk met je doet. We normaliseren. Je zal snel merken dat wat jij voelt, denkt en doormaakt heel normaal is. 

Begrip en steun zijn heel belangrijk om je veilig te voelen en te durven praten over wat er in je omgaat.

Mieke Deltomme is docente Rouw en verlies, rouwtherapeute en schreef verschillende boeken rond rouw en verlies. Ze weet als geen ander wat het is om iemand te verliezen, een waardevolle troef die ze verweeft in haar lezingen.

Wil je met je organisatie een lezing boeken? Neem dan een kijkje in ons aanbod.

Een lezing boeken?

  • mail naar info@rouwenverliesVlaanderen.com

  • kostprijs? Onze lezingen starten aan 195 euro BTW incl

  • een lezing duurt 90 minuten