Contact

telefoon: 0497/202.181

info@rouwenverliesVlaanderen.com

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon
Gesprekken

Het verlies onder ogen zien is cruciaal in het rouwproces, de enige manier om de pijn en het gemis te verzachten is - paradoxaal - er dwars doorheen te gaan.

Door over het overlijden te praten komen allerlei emoties naar boven, van verdriet tot zelf woede, van gemiste kansen tot een toekomstbeeld zonder je dierbare aan je zijde, van schuldgevoel tot zelfs opluchting. Opluchting omdat de zorg, de onzekerheden, de spanningen je te veel werden. 

Het rouwproces is één van de moeilijkste processen. Je weet jezelf geen raad en vraagt je af hoe het nu verder moet, of de pijn ooit overgaat en of die tegenstrijdige gevoelens wel normaal zijn.

Na verloop van tijd, mits je eigen krachten en de nodige ondersteuning, kan er een moment aanbreken waarin je weer durft te dromen en de draad van je leven terug oppikt. Stap voor stap herdefinieer je jouw leven.

Heb je behoefte aan ondersteuning, neem gerust contact op. Woon je in Izegem of in zuid West-Vlaanderen? Dan komen we ook  aan huis.

We staan ook uitvoerig stil bij de secundaire rouw, dit is rouw achter de rouw. Met het heengaan van je dierbare verlies je niet alleen zijn of haar fysieke nabijheid, je verliest ook jullie toekomst, de dromen die jullie nog koesterden, een deel van jezelf. Er komen misschien ook heel wat taken bij jou terecht die je dierbare altijd op zich nam en voel je je onzeker en angstig. En wat met de zin in je leven? 

20181026_170842-1 (1).jpg

De gespreksruimte

We kozen voor een rustig en warm interieur met weinig prikkels, waarin je je snel op je gemakt voelt.

20181025_161050 (1).jpg

.

Een lekkere kop koffie of thee om op verhaal te komen.